Napelem rendszerek, naperőművek

HELYSZÍNI FELMÉRÉS – SZEMÉLYES EGYEZTETÉS

A napelemtelepítés Ön és a családja számára komoly döntés, nekünk pedig rangos munka. Ezért a szerződés aláírásától kezdve személyes figyelmet biztosítunk önnek. Munkatársunk előre egyeztetett időpontban elvégzi a helyszíni felmérést. Ez alapján meghatározzuk, milyen napelemrendszert célszerű telepíteni az otthonában. Ezt követően elkészítjük részletes ajánlatunkat, mellyel kapcsolatban személyesen is konzultálunk Önnel, példákon keresztül bemutatjuk a lehetséges megoldásokat, így javaslatunk alapján optimális döntést hozhat.


SZEMÉLYRE SZABOTT ENERGETIKAI ÉS NAPERŐMŰ KALKULÁCIÓ

Munkatársaink elvégzik az előzetes energiaszámításokat, melyek pontosítására a helyszíni felmérés ad lehetőséget.

A helyszíni konzultáció során megvizsgáljuk a besugárzási viszonyokat, árnyékoló tereptárgyakat, és egy részletesebb kalkuláció után bemutatjuk, hogy alakul a napelemrendszer ára, mik lesznek a járulékos beruházási költségek, és hogy mennyit takaríthat meg az új napelemrendszer segítségével.


TELJESKÖRŰ TERVEZÉS ÉS ENGEDÉLYEZTETÉSI ELJÁRÁS

A Sky System elvégzi a teljes körű tervezést és lebonyolítja az engedélyeztetést az energia szolgáltatók felé. A naperőmű telepítéséhez szükséges a helyi áramszolgáltató (DÉMÁSZ, E.ON, ELMŰ, NKM) engedélye. Ehhez el kell készíteni, majd be kell nyújtani a megvalósítandó napelemes rendszer konkrét tervét, műszaki adatait és dokumentációit. Ezen engedélyezési folyamat lebonyolítását mi - meghatalmazás birtokában - átvállaljuk ügyfeleinktől és az engedélyeztetési eljárásról tájékoztatást adunk.


FINANSZÍROZÁS ÜGYINTÉZÉSE

Ha a beruházást hitelből szeretné megvalósítani, erre vonatkozó megbízása alapján a Sky System átvállalja a teljes banki hitelügyintézést. Nincs más dolga, csak az előre egyeztetett időpontban aláírni a szerződést a bankban a 0%-os MFB hitelhez. Minden mást nyugodtan bízzon ránk!


NAPELEM RENDSZER KOMPLETT LEBONYOLÍTÁS

Telepítés A-tól Z-ig, akár 1 nap alatt!

Miután a naperőmű-beruházás megkapott minden engedélyt és jóváhagyást az áramszolgáltatótól, és a finanszírozás is biztosított, egy Önnek megfelelő időpontban kiszállítjuk a rendszer elemeit és telepítjük a naperőművét. A telepítési munka általában 1 nap, mely függ a telepítés helyszíni körülményeitől, valamint a naperőmű méretétől is.


NAPERŐMŰVÉVEL AKÁR LE IS NULLÁZHATJA ÁRAMSZÁMLÁJÁT!

A Sky System vállalja a hálózatba tápláló naperőmű gyors és szakszerű kivitelezését, így végleg megszabadulhat a villanyszámlától.

ÉRDEKEL


MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

MEGBÍZHATÓSÁG

Szakképzett és gyakorlott munkatársaink pontos és megbízható munkáját számos referencia bizonyítja. Gyorsan, de megfontoltan növekszünk annak érdekében, hogy el tudjuk látni az igényeket, munkatársaink fejlődését pedig folyamatos oktatással biztosítjuk.

GYORSASÁG

A beérkező ajánlatkéréseket rövid időn belül feldolgozzuk, majd telefonon visszajelzünk az ajánlatkérés pontosítása érdekében. Ezt követően szinte azonnal elküldjük Önnek a személyre szabott előzetes ajánlatunkat, vagy egyeztetünk időpontot személyes találkozóra, hogy Ön az optimális megoldást választhassa.

GARANCIA

A gyári garancia a napelemekre kétféle: 12 év garancia van meghibásodásra és 25 év a napelem termelésére. Az inverterekre 5 év az alap garancia, de kiterjesztett termékgaranciát is kínálunk. Az erőmű teljesítményére pedig hozamgaranciát vállalunk.

VISSZAJELZÉS

Munkaidőben órákon belül visszaigazoljuk ajánlatkérését.

KAPCSOLAT

Szakképzett munkatársunk legkésőbb egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tájékozódjon igényéről, konkrét elképzeléseiről és egyeztessenek a helyszíni felmérésről.

SZEMÉLYES EGYEZTETÉS

A legtöbb esetben felmérjük a helyszínt, személyesen pontosítjuk az igényeket, és alternatívák bemutatásával segítjük az optimális döntéshozatalban. Beruházása 25 évre szól, erre tekintettel segítünk a legjobb megoldást kiválasztani.

AJÁNLAT

Az egyeztetést követő napon elkészítjük és megküldjük Önnek a rögzített naperőmű rendszer részletes árajánlatát.


KIVITELEZÉSI FOLYAMAT