Minőségi klímarendszerek az ön otthonába

Előnyök

Tudjon meg többet
klímáinkról!
Könnyű beépíthetőség, könnyű szervizelhetőség, kiemelkedő garanciális feltételek, hosszú távú megoldás.

Minőségi klímarendszerek az ön otthonába.

Modern beltéri és kültéri légkondicionáló termékeinkkel stílusosan és hosszú távon biztosíthatja otthonában a minden évszakhoz tökéletesen igazodó hőmérsékletet.

Gree klímák

Prémium Gree klímarendszerek

Világpiac-vezető.

Ismerkedjen a világ és Magyarország piacvezető otthoni klíma és légkondicionáló márkájával, az évtizedes tapasztalattal és több százezer darab éves eladott készülékszámmal folyamatosan bizonyító Gree klímákkal! Kiemelkedő minőségű beltéri és kültéri légkondicionáló termékeinkkel stílusosan és hosszú távon biztosíthatja otthonában a minden évszakhoz tökéletesen igazodó hőmérsékletet. A Gree klímák nem véletlenül érték el a világ vezető komfort légkondicionáló berendezések pozíciójának címét; a megbízható teljesítményük kiváló ár-érték aránnyal párosul.

Folyamatos technológiai innováció áll a márka mögött, amit nem limitál a piaci verseny. A Gree klímák minőségének állandó fejlesztésének példája, hogy a japán Daikin klímagyártó céggel kötött kooperációs megállapodáson keresztül úgy tudták a berendezések minőségét tovább javítani, hogy az nem vált a stílusos megjelenés és a kiemelkedően kedvező árazás kárára.

Világpiac-vezető

Termékek

Prémium kategóriás, modern Gree klímaberendezések.

 • Dark X

  Dark X

  Wi-Fi cold plasma, 3D légterelés, I-Feel, 8°C-os temperálás extra -30°C-os fűtési működési tartomány

 • Lomo Plusz

  Lomo Plusz

  Wi-Fi, cold plasma, I-Feel, 8°C-os temperálás, -15°C-os fűtési működési tartomány.

 • Amber Grey

  Amber Grey

  WI-FI, 3D légáram cold plasma, I-Feel 8°C-os temperálás, -22°C-os fűtési működési tartomány.

Limitált széria

Limitált szériás prémium Gree klímaberendezések.

 • U-Crown Champagne

  U-Crown Champagne

  WI-FI, 3D légáram cold plasma, I-Feel 8°C-os temperálás, extra -30°C-os fűtési működési tartomány, extra csendes

 • G-Tech

  G-Tech

  WI-FI, 3D légáram cold plasma, I-Feel 8°C-os temperálás, -22°C-os fűtési működési tartomány

Ismerje meg a Gree klímákat!

Széles körű alkalmazhatóság, kiemelkedő ár-érték arány.

Könnyű beépíthetőség Széles körű szín- és típuspaletta Faltípustól független beszerelési lehetőségek Automatikus tisztítás lehetősége Vezeték nélküli távirányító Párátlanító üzemmód otthona biztonságáért Innovatív, megbízható inverter Könnyű szervizelhetőség Kétfokozatú „dual stage” kompresszor Kiemelkedő garanciális feltételek Megbízható teljesítmény Hosszú távú megoldás
Széles körű alkalmazhatóság, kiemelkedő ár-érték arány

Syen klímák

Kényelmesen kezelhető Syen klímák

Megbízható és elegáns.

A Syen készülékek a Gree klímákat is előállító nemzetközi Gree márka által forgalmazott, kényelmes és elegáns klímaberendezések. A legfrissebb piaci és felhasználói trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket sorakoztatja fel a Syen klíma, természetesen megfizethető árak és széles körű alkalmazhatóság mellett.

A Syen márkát és egyedi légkondicionáló berendezéseit, illetve klíma rendszereit az innovatív technológiai megoldások mellett az esztétikailag is előnyös megjelenés jellemzi. A gyártók felismerték, hogy a kellemes otthoni hőmérséklet megteremtése mellett egyre nagyobb szerepe van a klímák öltöztető, lakásdekorációként történő alkalmazásának is. Ennek iskolapéldája a Syen.

Tökéletes választás, ha megbízható és elegáns klímát szeretne otthonába.

Megbízható és elegáns

Termékek

Prémium klímaberendezések – Elegancia az otthonában.

 • Syen Bora Plusz

  Syen Bora Plusz

  Wi-Fi, cold plasma, I-Feel, 8°C-os temperálás, -15°C-os fűtési működési tartomány

 • Syen Mouse

  Syen Muse

  WI-FI, cold plasma, I-Feel, 8°C-os temperálás, -22°C-os fűtési működési tartomány

Ismerje meg a Syen klímákat!

Elegáns megjelenés, kiváló minőség.

Könnyű beépíthetőség Hatékony energiafelhasználás Megbízható, világ szinten bizonyított technológia és minőség Egyedi formatervezés Otthonának megfelelő típusválasztás Zajtalan működés Könnyű szervizelhetőség Kiemelkedő garanciális feltételek Gyorsan megtérülő beruházás Hosszú távú megoldás
Elegáns megjelenés, kiváló minőség

Shop

Szerezzen be mindent, amire szüksége lehet.
Innovatív és környezetbarát hűtési és fűtési rendszereinkkel biztosított otthonának és vállalkozásának a tökéletes belső hőmérséklet. Válasszon világmárkáink közül és tervezzen hosszú távra!
Innovatív és környezetbarát hűtési és fűtési rendszereinkkel biztosított otthonának és vállalkozásának a tökéletes belső hőmérséklet. Válasszon világmárkáink közül és tervezzen hosszú távra!

SKY SYSTEM

Együttműködés egy megbízható partnerrel.
 • Megbízható partner

  A Sky System hosszú évek óta olyan otthoni és üzleti konstrukciók kifejlesztésén dolgozik, amiken keresztül az egyéni szükségleteknek megfelelő energiaelőállítási, hűtési és fűtési megoldásokat környezettudatos és a jövőépítő módszerekkel valósíthat meg. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik napelempaneles rendszerek tervezésében, kiépítésében és akár üzemeltetésében is. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy otthonába kizárólag olyan márkák kerülhessenek, amik elkötelezettek a környezettudatos jövő építése mellett. Szakértői csapatunk folyamatosan ön mellett áll és az ön egyedi igényei szerint alakítja ki árajánlatait.
 • Garancia és szerviz

  Mind a Gree klímák, mind a Syen légkondicionáló berendezések esetében 3+2 teljeskörű garanciát biztosít. Vevőink, partnereink biztonságos és gazdaságos működését a Gree márka támogatásával, garanciális ügyintézési és szervizszolgáltatással támogatjuk. Cégünknek kiemelkedően fontos az ügyfélelégedettség biztosítása, ezért szakembereink a telepítéstől egészen a későbbi szervizelésig készséggel állnak az ön rendelkezésére. Szervizcsapatunk hatékonyan és gyorsan tud reagálni az esetleges problémák orvosolása érdekében.
 • Stabil pénzügyi háttér

  A Sky System Kft. felelősségteljes gazdálkodást folytat és hosszú távon is stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik. Ez különösen fontos, hiszen klímája kiválasztásakor lényeges tényező a későbbi garanciális és szervizelési szolgáltatások precíz és megbízható elvégzése, amihez nélkülözhetetlen egy már jól ismert partner. Cégünk tulajdonosai az eredmény nagy részét fejlesztések, beruházások megvalósítására fordítják. A cég vezetése tudatosan fejleszti kapcsolatait, munkavállalóink számára pedig versenyképes fizetést és kedvező béren kívüli juttatásokat biztosítunk.

Kérem válasszon finanszírozási formát

Válassza ki tetőjének fedését!1

Palatetőre nem tudunk telepítést vállalni. Amennyiben tervezi befedni vagy cserélni a tetőt, kérjük, hogy válassza ki az új tető típusát a fenti listából.

Válassza ki tetőjének fedését!

Válassza ki tetőjének fedését!

Köszönjük ajánlatkérését!

Ajánlatkérését rendszerünk rögzítette, melyről visszaigazoló emailt küldtünk az Ön email címére.

Bezár

Sky System logo
© Sky System Kft.
Minden jog fenntartva.


Powered by Meraki.

Elérhetőségek


1116 Budapest, Kondorosi út 3.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sky System
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.