Környezetbarát napelemes rendszer az Ön otthonának
Lakossági napelemrendszerek

Környezetbarát napelemes rendszer az Ön otthonának

Mekkora napelemes rendszer szükséges otthonom energiaellátásához?

 • Havi 8-10.000 Ft villanyszámla
  2-3 kW
 • Havi 15-20.000 Ft villanyszámla
  5-6 kW
 • Havi 30-40 Ft villanyszámla
  9-10 kW
Jellemző fogyasztók

Érdemes figyelembe venni a nagy fogyasztókat, mint a televíziót, mosogatógépet, mosógépet, klímaberendezést, hőszivattyút vagy elektromos autótöltőt.

Váltsa ki villanyszámláját!

Lakossági napelemes rendszerekre specializált üzletágunkat azért hoztuk létre, hogy minél több háztartás állhasson át környezetbarát energiatermelésre, stabilan alacsony áramszolgáltatói árakon. Világszínvonalú napelempanel és inverter termékeinkkel kiszámítható megtérülés mellett biztosítjuk a környezetbarát, tiszta energiatermelést ingatlantulajdonosok és családok számára. Szakértői segítségünkkel előre tervezhet, a későbbiekben rugalmasan bővítheti otthona áramellátását, hogy ne okozzon problémát új berendezések kiépítése. Szakértőink Ön mellett állnak a tervezés első pillanatától egészen a kulcsrakész átadásig, a napelemes rendszer távfelügyeletének folyamatos biztosítása mellett.

Napelemkalkulátor indítása

Előnyök

Miért éri meg napelemes rendszert telepíteni?

A napelemes rendszer kiépítése egy évtizedekre szóló elhatározás, befektetés a jövőbe. A modern energiatermelési módszernek egyszerre van gazdasági és környezeti előnye is.

01

Gazdasági előnyök

 • Jelentős anyagi megtakarítás évtizedeken keresztül
 • Megnövekedett ingatlanérték
 • Elérhető támogatások a kiépítéshez
 • Gyakorlatilag 0 üzemeltetési költség
02

Környezeti előnyök

 • A napelemes rendszerrel óvja a környezetet
 • A napelemes rendszer alkalmazása példamutató megoldás
 • Jelentősen csökkenti a családok ökológiai lábnyomát
 • Évtizedekig tartó környezetbarát energiatermelés

Első lépések

A napelemes rendszer telepítése
A Sky Systemnél tudjuk, hogy a sok adminisztráció elsőre ijesztőnek tűnhet, ezért kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy ezeket a lépéseket minél inkább zökkenőmentessé tegyük az Ön számára. Ismerje meg a telepítés folyamatát, amely minden egyes lépésénél szakembereink Ön mellett állnak.
1. ÜGYFÉL - Ajánlatkérés elküldése a Sky System részére
Kérje személyes energiafelhasználása alapján egyedi árajánlatunkat! Töltse ki a kalkulátort néhány perc alatt, a megadott értékek alapján pedig azonnal kiszámoljuk Önnek a legmegfelelőbb csomagajánlatunkat. Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és miden kérdésére választ adnak.
2. Sky System – Helyszíni felmérés
A helyszíni felmérés minden napelemes rendszer kiépítése előtt fontos lépés, hiszen elképzelhető, hogy rutinos kollégáink észrevesznek olyan fontos környezeti tényezőket, ami az előzetes adatokhoz képest eltérnek. Végleges javaslatunkat aszerint állítjuk össze, hogy milyen a tető valós dőlésszöge, honnan éri az ingatlant a legtöbb napsugárzás, illetve milyen árnyékoló tényezőkkel kell számolnunk. Öreg tetőszerkezetek esetében elképzelhető, hogy további statikai vizsgálatok válhatnak szükségessé. Minden esetben az Önnek legmegfelelőbb időpontban érkeznek meg kollégáink, az előre leegyeztetett időpontban. További kérdése merült fel az ajánlatkérés óta? Szakértőink örömmel segítenek megválaszolni őket.
3. Sky System – Szerződéskötés
A helyszíni felmérés alapján elküldjük Önnek a szerződéstervezetet, aminek aláírása után megkezdhetjük a napelemes rendszer kiépítését.
4. Áramszolgáltató – Engedélyeztetési folyamat indítása
A szerződéstervezet elfogadását követően meghatalmazást kérünk Öntől, hogy kollégánk segítségével elküldhessük az illetékes áramszolgáltatónak a háztartási méretű kiserőmű (HMKE) igénybejelentést. Természetesen ezt Ön is intézheti, ebben az esetben is számíthat a segítségünkre.
5. Sky System – Csatlakozási dokumentáció véglegesítése
Az áramszolgáltató megvizsgálja a napelemes rendszer hálózatra csatlakoztatásának műszaki feltételeit, áttekinti a teljes dokumentációt, melyről 30 napon belül ad írásos tájékoztatást. Kollégáink ezután elkészítik a csatlakozási dokumentációt, amit benyújtanak az illetékeseknek. A teljes folyamat 60-90 nap is lehet, ezért érdemes minél előbb elindítani a folyamatot.
6. Sky System – Napelemes rendszer kiépítése
A pozitív hatósági engedélyeztetés után kollégáink az árajánlatban rögzített rendszerelemekkel felvonulnak ingatlanához, ahol 1-2 munkanap alatt kiépítik a teljes napelemes rendszert, ügyelve az ingatlan állapotának megóvására, a munkaterület tisztántartására. A telepítés végeztével próbaüzemet tartanak, ahol Ön már az első pillanatban láthatja a napelemes rendszer energiatermelését.
7. Áramszolgáltató – Villanyórák felszerelése
A kiépítés után egy megközelítőleg 15 napos időintervallumon belül az áramszolgáltató felszereli a kétirányú mérőt. Innentől kezdve évtizedeken keresztül élvezheti a napból áramló energia nyújtotta előnyöket. Ne feledje, hogy a mi munkánk itt nem ér véget! Szakértőink hosszú távon biztosíthatják önnek a rendszer távfelügyeletét, így mindenképpen kapcsolatban maradunk önnel!
A napelemes rendszer telepítése
Akár beruházási támogatással

Támogatás

Akár beruházási támogatással
2021. januártól lakásfelújítási támogatással bővül az otthonteremtési program. Az állam akár hárommillió forinttal, a költségek maximum feléig hozzájárul a legalább egy gyermeket nevelő családok lakásfelújításához.

Referenciáink

Lakossági napelemes rendszerek
Lakossági napelemes rendszerek

Kapcsolódó projektjeink Összes referenciánk

HelyszínRendszer méreteKivitelezés időpontjaKivitelezés időpontjaIdőpontLink
Zámoly
11,7 kW
2022
részletek
Lepsény
9,9 kW
2022
részletek
Székesfehérvár
8,55 kW
2022
részletek

Érdekli, hogy az Ön számára milyen konstrukciót javasolunk?

Kérem válasszon finanszírozási formát

Válassza ki tetőjének fedését!1

Palatetőre nem tudunk telepítést vállalni. Amennyiben tervezi befedni vagy cserélni a tetőt, kérjük, hogy válassza ki az új tető típusát a fenti listából.

Válassza ki tetőjének fedését!

Válassza ki tetőjének fedését!

Köszönjük ajánlatkérését!

Ajánlatkérését rendszerünk rögzítette, melyről visszaigazoló emailt küldtünk az Ön email címére.

Bezár

Sky System logo
© Sky System Kft.
Minden jog fenntartva.


Powered by Meraki.

Elérhetőségek


1116 Budapest, Kondorosi út 3.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sky System
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.