Prémium napelemes rendszer vállalkozása fejlesztéshez
Napelemrendszer vállalkozásoknak

Prémium napelemes rendszer vállalkozása fejlesztéséhez

Mekkora napelemes rendszer szükséges cégem energiaellátásához?

 • Kisvállalkozások
  8-10 kW
 • Közepes vállalkozás
  14-16 kW
 • Nagyvállalat
  26-30kW
Jellemző fogyasztók

Érdemes figyelembe venni a nagy fogyasztókat, mint a számítógépeket, nyomtatókat, konyhai eszközöket, bel- és kültéri világítást, hűtés-fűtést, elektromos autótöltőket és ipari gépeket.

Váltsa ki villanyszámláját!

Egy vállalkozás fejlődése során elkerülhetetlen a tulajdonban lévő ingatlanok és telephelyek energetikai korszerűsítése. Vállalati napelemes rendszerekre specializálódott üzletágunkat azért hoztuk létre, hogy minél több hazai cégnek segítsük csökkenteni az ökológiai lábnyomát, miközben környezetkímélő módon nullázhatja le energiaszámláját. Világszínvonalú napelempanel és inverter termékeinkkel, valamint egyedi üzleti igények mentén kialakított szolgáltatáscsomagunkkal kiszámítható megtérülés mellett biztosítjuk a környezetbarát, tiszta energiatermelést ingatlan- és telephelytulajdonosok számára. Szakértői segítségünkkel előre tervezhet, a későbbiekben rugalmasan bővítheti cége áramellátását. Szakértőink Ön mellett állnak a tervezés első pillanatától egészen a kulcsrakész átadásig, a napelemes rendszer távfelügyeletének folyamatos biztosítása mellett.

Napelemkalkulátor indítása

Előnyök

Miért éri meg napelemes rendszert telepíteni?

A napelemes rendszer kiépítése egy évtizedekre szóló elhatározás, biztos befektetés a fenntartható vállalati működéshez. A modern energiatermelési módszernek egyszerre van gazdasági és környezeti előnye is.
01

Gazdasági előnyök

 • Jelentős anyagi megtakarítás évtizedeken keresztül
 • Elérhető támogatások a kiépítéshez
 • Gyakorlatilag 0 üzemeltetési költség
02

Környezeti előnyök

 • A napelemes rendszerrel óvja a környezetet
 • Jelentősen csökkenti a vállalkozás ökológiai lábnyomát
 • Évtizedekig tartó környezetbarát energiatermelés

Első lépések

A napelemes rendszer telepítése
A Sky Systemnél tudjuk, hogy ügyfeleink egyszerre törekednek a gyors, a pontos és a tökéletes megoldásokra, ezért kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a szükséges lépéseket minél inkább zökkenőmentessé tegyük vállalkozása számára. Ismerje meg a telepítés folyamatát, amely minden egyes lépésénél szakembereink Ön mellett állnak.
1. Vállalkozás - Ajánlatkérés elküldése a Sky System részére
Kérje személyes energiafelhasználása alapján egyedi árajánlatunkat! Töltse ki a kalkulátort néhány perc alatt, a megadott értékek alapján pedig azonnal kiszámoljuk Önnek a legmegfelelőbb csomagajánlatunkat. Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és miden kérdésére választ adnak, beleértve a finanszírozási lehetőségeket is.
2. Sky System – Helyszíni felmérés
A helyszíni felmérés minden napelemes rendszer kiépítése előtt fontos lépés, hiszen elképzelhető, hogy kollégáink észrevesznek olyan fontos környezeti tényezőket, ami az előzetes adatokhoz képest eltérnek. Végleges javaslatunkat aszerint állítjuk össze, hogy milyen az ingatlanok tetőszerkezetének valós dőlésszöge, honnan éri az ingatlanokat a legtöbb napsugárzás, illetve milyen árnyékoló tényezőkkel kell számolnunk. Öreg tetőszerkezetek esetében elképzelhető, hogy további statikai vizsgálatok válhatnak szükségessé. Minden esetben az Önnek legmegfelelőbb időpontban érkeznek meg kollégáink, az előre leegyeztetett időpontban.
3. Sky System – Szerződéskötés
A helyszíni felmérés alapján elküldjük Önnek a szerződéstervezetet, aminek aláírása után megkezdhetjük a napelemes rendszer kiépítését.
4. Áramszolgáltató – Engedélyeztetési folyamat indítása
A szerződéstervezet elfogadását követően meghatalmazást kérünk Öntől, hogy kollégánk segítségével elküldhessük az illetékes áramszolgáltatónak a háztartási méretű kiserőmű (HMKE) igénybejelentést. Természetesen ezt Ön is intézheti, ebben az esetben is számíthat a segítségünkre.
5. Sky System – Csatlakozási dokumentáció véglegesítése
Az áramszolgáltató megvizsgálja a napelemes rendszer hálózatra csatlakoztatásának műszaki feltételeit, áttekinti a teljes dokumentációt, melyről 30 napon belül ad írásos tájékoztatást. Kollégáink ezután elkészítik a csatlakozási dokumentációt, amit benyújtanak az illetékeseknek. A teljes folyamat 60-90 nap is lehet, ezért érdemes minél előbb elindítani a folyamatot.
6. Sky System – Napelemes rendszer kiépítése
A pozitív hatósági engedélyeztetés után kollégáink az árajánlatban rögzített rendszerelemekkel felvonulnak ingatlanához, ahol a lehető leghamarabb a legmagasabb minőségben kiépítik a teljes napelemes rendszert, ügyelve az ingatlanok állapotának megóvására, a munkaterület tisztántartására. A telepítés végeztével próbaüzemet tartanak, ahol Ön már az első pillanatban láthatja a napelemes rendszer energiatermelését.
7. Áramszolgáltató – Villanyórák felszerelése
A kiépítés után egy megközelítőleg 15 napos időintervallumon belül az áramszolgáltató felszereli a kétirányú mérőt. Innentől kezdve évtizedeken keresztül élvezheti a napból áramló energia nyújtotta előnyöket. Ne feledje, hogy a mi munkánk itt nem ér véget! Szakértőink hosszú távon biztosíthatják önnek a rendszer távfelügyeletét, így mindenképpen kapcsolatban maradunk önnel!
A napelemes rendszer telepítése
Akár beruházási támogatással

Támogatás

Akár beruházási támogatással
Az EU és Magyarország közös energiastratégiájának része a lakossági és vállalati telepítők folyamatos támogatása, ezért jellemzően folyamatosan elérhetők napelemes rendszerek kialakítását támogató pályázati és támogatási programok. Keresse szakértőinket az elérhető lehetőségekkel kapcsolatban!

Referenciáink

Céges napelemes rendszerek
Céges napelemes rendszerek

Kapcsolódó projektjeink Összes referenciánk

HelyszínRendszer méreteKivitelezés időpontjaKivitelezés időpontjaIdőpontLink
Diósd
8,1 kW
2022
részletek
Érd
28,9 kW
2021
részletek
Budakeszi
9,6 kW
2021
részletek
Hódmezővásárhely
59,6 kW
2021
részletek

Érdekli, hogy cége számára milyen konstrukciót javasolunk?

Kérem válasszon finanszírozási formát

Válassza ki tetőjének fedését!1

Palatetőre nem tudunk telepítést vállalni. Amennyiben tervezi befedni vagy cserélni a tetőt, kérjük, hogy válassza ki az új tető típusát a fenti listából.

Válassza ki tetőjének fedését!

Válassza ki tetőjének fedését!

Köszönjük ajánlatkérését!

Ajánlatkérését rendszerünk rögzítette, melyről visszaigazoló emailt küldtünk az Ön email címére.

Bezár

Sky System logo
© Sky System Kft.
Minden jog fenntartva.


Powered by Meraki.

Elérhetőségek


1116 Budapest, Kondorosi út 3.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sky System
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.