Q Cells napelem sikerszéria: 8 év 8 díj

Q Cells napelem sikerszéria: 8 év 8 díj
Közzétéve:

Ön is gondolkodott már napelemes rendszeres kiépítésén? Ajánlatot is kért, akár több helyről is? Itt 10-ből 8 ember igennel válaszol. Meg is nézte, milyen típusú és márkájú napelem paneleket kínáltak Önnek? Itt a legtöbben elbizonytalanodnak.

A tapasztalat az, hogy megjegyezzük kedvenc autó-, ruha-, és élelmiszermárkánkat, de valahogy a napelemmárkák nemigen terjedtek el a lakossági köztudatban.

Engedjék meg, hogy elmagyarázzuk, miért fontos a név.

2021-ben is kiosztásra került a Top Brand PV díj, vagyis Kiváló PV Márka díj. A 2010 óta kiosztásra kerülő, a megújuló energiaipar jelenlegi legnevesebb díjának számító elismerést független szakértők csoportja ítéli oda az arra legérdemesebbnek tartott napelem gyártók között. A döntéshozatali szempontok között szerepel a megbízhatóság és a gyártó termékébe vetett bizalom. 

Európában immár nyolcadik, Ausztráliában hatodik alkalommal söpri be a Q Cells a Kiváló PV Márka díjat. A vállalat meglátása szerint, 2021 legfontosabb feladata a fenntarthatóság mellett a minőségugrás is. Ma a napenergia felhasználás már nem csak versenyképességet jelent a fosszilis energiafelhasználással szemben, hanem versenyelőnyt is. A német-koreai Q Cells akár 25 év termékgaranciát és 25 év teljesítménygaranciát nyújt Q.PEAK Duo napelem családjára, mely jelenleg piacvezető a szektorban. A termékgaranciájuk egyedi a piacon, ugyanis a feszültség által indukált degradáció mellett kiterjed a hatékonyságot rontó hot spotokra is.

Ha termék élettartamról van szó, a Q Cells nem viccel!

A termék minőségellenőrzési és minőségbiztosítási gyakorlatai alatt a paneleket extrém éghajlaton tesztelik. Kezdve a sivatagban uralkodó hőtől, a sós, párás levegőn át, még ciklon eseménynek is megfelelő behatásnak vetik alá a napelem paneleket.

Kis érdekesség a Q Cells történetéről

A Q Cells márkát 1999-ben alapították Németországban, majd bő egy évtized múlva felvásárolta a koreai Hanwha-csoport. A koreai konglomerátum 1952 óta működik, így a legnagyobb múltú napelemipari cég és jelenleg a világ egyik legnagyobb vállalatának számít. Jótállás szempontjából nem mellékes, hogy az előállító cég milyen háttérrel rendelkezik.

A hátteret említve, a Q Cellst független szakértők csoportja értékeli. 2020-ban egyedüliként nyerte el a TÜV Rheinland új minőségellenőrzési minősítést, mely célja a napelem modulok minőségének magasabb szintre emelése, hatékonyságának és élettartamának növelése. Az új TÜV gyakorlat a világon a jelenlegi legszigorúbb vizsgálat, mely magában foglalja a független elemzést és a termelés véletlenszerű helyszíni ellenőrzését. 

Miért fontos a minősítés?

Az új TÜV Rheinland gyakorlat bevezetése előtt drámaian tapasztalható volt, hogy hiába feleltek meg egyes gyártók az IEC tanúsítási eljárásnak, a felszerelt panelek hatékonysága idővel csökkent vagy egyéb hibajelenségeket tapasztaltak. Jelenleg is zajlanak szabadalom sértési eljárások bizonyos szolgáltatók ellen. A Q Cells elszántan védte és védeni fogja a jövőben is szellemi termékét és védelmezi vevőközönségét is.

A jövőre készülünk 

A tanúsítványok mellett a Q Cells eltökélten halad a versenyképesebb árazás és a kifinomultabb rendszerek felé. 2012-ben a világon elsőként kezdték el tömegesen gyártani a PERC technológiájú napelemeket. Ezen rendszer lényege, hogy a napelem hátoldalán fényvisszaverő réteget helyeznek el, ezzel is elősegítve a fényátalakítás hatékonyságát. 

Aki az első a piacon, az nem is tehet mást, mint a napelem technológia következő generációjára fókuszál.

Tartsanak velünk a jövőbe és válasszák a környezetüknek és pénztárcájuknak legjobb megoldást! 

Kérje ajánlatunkat!

Kérem válasszon finanszírozási formát

Válassza ki tetőjének fedését!1

Palatetőre nem tudunk telepítést vállalni. Amennyiben tervezi befedni vagy cserélni a tetőt, kérjük, hogy válassza ki az új tető típusát a fenti listából.

Válassza ki tetőjének fedését!

Válassza ki tetőjének fedését!

Köszönjük ajánlatkérését!

Ajánlatkérését rendszerünk rögzítette, melyről visszaigazoló emailt küldtünk az Ön email címére.

Bezár

Sky System logo
© Sky System Kft.
Minden jog fenntartva.


Powered by Meraki.

Elérhetőségek


1116 Budapest, Kondorosi út 3.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sky System
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.